Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost

Flaskpost
Orden flyr runt jorden
mot en
frisk bris utav havsdoft
Vinden vågen i den låg de
massor
utav flaskpost
Glasburkar med plastlock
Papper fyllda utav alla tankar jag haft bort

Vi kan inte längre ta oss härifrån
Fast på en öde ö i själens å
Universum ryms i en enda liten droppe
flaskpost är det allra sista hoppet
Rädda själen skit i kroppen
Glöm bort hela händelseförloppet

Liten människa stora ord
Kasta allting överbord
Liten människa stora tankar
Hissa segel lätta ankar
Så länge hjärtat bankar
Ska jag fästa tampar

Flaskpost
Svaren på livets frågor finns säkert bortglömda på havsbottnen
Krysset på kartan blir svårare funnet i takt med att jag närmar mig flaskbottnen. Jag är fast där inuti flaskposten




Bunden vers (Rim) av The Magpie
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-10 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Magpie
The Magpie