Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
G.G.C.G G.G.C.G Em.Em.C.G Em.Em.C.G D.C.GCG Em.F#.G


Meningen med livet

Bakom svordomar och höjda röster
gräl och destruktiva mönster
Bakom slit och misslyckanden
beroenden, stress och kärleken
Här finns meningen med livet

Ni som ger och ni som tar
Ni som inte har något kvar
Ni som aldrig haft något val
Ni som val åt andra tar
Ser ni meningen med livet

För varje andetag du slösar
För president och arbetslösa
För pretentiös och anspråkslösa
För apatiska och ambitiösa
Finns väl meningen med livet

Du som litar till din religion
Du som är helt utan tro
Du som aldrig finner ro
Du som trivs med givna kort
Vad är meningen med livet




Fri vers av The Magpie
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-20 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Magpie
The Magpie