Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirationsångest

Alltid någon annanstans
Huvudet bland molnen
Fast i mina egna tankar
Vet knappt vad jag håller på med

Kliver av vid fel station
Bränner maten
Huvudet är full utav ord
Så jag glömmer bort att prata

Idéer har jag jävligt många
post-it lappar överallt
Nätterna blir jävligt långa
Rädd som fan att glömma allt

Inspirationsångest
Ångest till inspiration
Fungerar väl i brist på tro

Gravitation
Allting känns tomt
Vaken är hon
Han sover tungt

Dumt att stressa för att hinna ta det lugnt
Dumt att ledsna redan innan man har börjat
Dumt att ta beslut när man är full
Dumt, allt är fan dumt med den här smörjan

Varenda jävla rad jag skriver
slutar med att pappret lider
Ångest kan man ta för givet
när man är konstnär genom livet




Fri vers av The Magpie
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-28 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Magpie
The Magpie