Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Tid
Jag beordrar dig att stanna
Så att vi
Kan kunna lära känna dig tillsammans
Du verkar ha så bråttom
Har du kraft nog att ta vara på dig själv
Fina egenskaper har du gott om
Men du verkar lite rädd att be om hjälp

Sluta spring ifrån mig varje gång jag ber dig vänta
Att stressa på det viset kan inte vara bra för hälsan
Stanna upp i nuet och du blir nog fan förälskad
Ty livet älskar döden och tiden bör älska längtan

Hör till allas klagan att du lämnar oss i sticket
Så snart man tror du lyssnat är du väck på ögonblicket
Du snurrar runt mitt huvud nästan alldeles för mycket
Ibland så undrar jag ifall du verkligen är nykter




Bunden vers (Rim) av The Magpie
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-14 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Magpie
The Magpie