Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar

Har du någonsin sett dig själv i spegeln
och undrat vem som tittar tillbaks
Har du frågat att; vad fan är det med mig
Borde inte allt vara bra

Jag har ju tak över huvudet
Jag har en kvinna jag älskar
Jag intar min dagliga dos
utav kattgos, kallprat, mat och vänskap

Det känns som det fundamentala
Plus pengar och ledighet har jag
Främst ambitionen att skapa
så kreativitet är min vardag

Tycks ha pejl på läget
Jag kan klä mig efter väder
Jag kan unna mig
att dagligen göra något gott för världen

Så slutar äta kött
röstar rött
Källsorterar mera
och engagerar mig i fler problem än mina egna

Så vad är det då för osynliga bördor
som skapar dessa ringar under mina ögon
Vad är det då som tynger mina axlar
Rynkorna i pannan ser ut som hjulspår i asfalt

Det måste vara något jag glömt bort
Spökligt som en Déjà vu eller något jag drömt om
Jag har ju allt det som jag alltid velat
Ändå är det svårt för mig att se mig själv i speglar




Fri vers av The Magpie
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-25 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Magpie
The Magpie