Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onani (Bokstavsvers på bokstaven F)

Fantastiskt fina fantasier förälskelsen fick fram
Förblir för alltid fridfullt fett flummig fast fokuserad
Förförelsen fortskred för förspelet förvandlar folk
Förvildande förmågor får fnatt fan frestelsen förgör
Frustration förvillelse för fingrande får följder
Fjärilar flimrar förbi fast försvinner förvånansvärt fort

Flåttig
Flämtar
Flåsar
Flinar fånigt
Förnedrad
Förundrad
Frälst
Filosoferar
Frusen
Förlorad
Förstörd
Förtjänar faktiskt fortfarande friktion
Famn
Fläckar




Bunden vers (Annat versmått) av The Magpie
Läst 529 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-08 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Magpie
The Magpie