Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag obekväm, absolut! Sanningen är det!


Folk sliter för att andra ska få!

Arbetslösheten ökar
bidragen likaså
folk strömmar hit
för de vet de kan få!
behöver inte jobba
lever gott på folks skatt
medan vi sliter hårt
både dag och natt!
min fråga till politiker
varför förstör ni vårt land
och en sak ska ni veta
skulle aldrig ta er i hand!
jag känner mig så lurad
ni svarar ej på brev
mycket ilskna rader
jag för länge sen skrev!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-20 22:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Klart dom inte svarar.
Man kan inte bära sanningens fackla genom en folkhop utan att sveda någon i skinnet.
2014-03-21

  Bibbi VIP
Står med i dessa tankar.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP