Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar i kärlekens spår

Jag har mod att följa Jesus
vandrar i hans kärleks spår
själen fylls av sådan värme
torkar av min sorgsna tår..
ger mig kraft att orka leva
fyller mig med inre frid
leder genom livets stormar
för mig genom kamp och strid
fruktar inte mörkrets krafter
Jesus bär mig i sin famn!
och när jordelivet slocknat
förs jag hem till himlens land!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-21 11:29



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Fin text och härlig rytm.
2014-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Vackert.Full av förtröstan.
2014-03-21

  Daniel_78 VIP
en fredagspsalm med bra rim. små spår bildar tillslut stora vägar.
2014-03-21

  Bibbi VIP
Amen!
2014-03-21

  CarinaBorg
Den är fin.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP