Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren Message


Nöjd som ett spädbarn i mammas famn


GUD, jag vill inte vara högsta hönset;
jag vill inte bli herre på täppan.
Jag lägger inte näsan i blöt
och fantiserar inte ihop storslagna planer.


Jag har båda fötterna på jorden;
jag hetsar inte upp mig i tid och otid.
Nöjd som ett barn är min själ,
nöjd som ett spädbarn i mammas famn.


Vänta på Gud, Israel. Vänta och hoppas.
Hoppas nu; hoppas alltid!


Sitting at the feet of Jesus:
https://www.youtube.com/watch?v=4BT-3TSLRJ0




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-03-21 19:12



Bookmark and Share


  Yeppis
Varmt skriftat
2014-04-09

  Maria T
Som att finna vila och trygghet i Gud
2014-03-29

  Per "Läsaren" Sörqvist
börjar inse vilken uppoffring du gör med dina texter
2014-03-28

    ej medlem längre
Så vackert skrivet. Tack!
2014-03-25

  MaRit MaRitza LöfRoos
Fint skrivet. Och Grattis till placeringen. MaRit.
2014-03-24

  louisegirl
Grattis!
till placeringen!
2014-03-24

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord...hellre nöjd och belåten än stressig och missnöjd...
2014-03-23

  anits VIP
Fint skrivet om att vara ödmjuk
i dagen samhälle.
2014-03-23

    ej medlem längre
Fint skrivet.....att vara ödmjuk.
2014-03-22

  Eva Helene VIP
Ord att lägga på minnet. Fint!
2014-03-22

  mare VIP
Precis så!
2014-03-22

  Per "Läsaren" Sörqvist
Vackert!
2014-03-22

  Chawa VIP
Fridfulla varma ord...
2014-03-22

  walborg
Tack Bibbi
2014-03-21

  Eva Langrath VIP
Ord från hjärtat
2014-03-21

  louisegirl
Underbart vackert skrivet!

2014-03-21

    ej medlem längre
Varma och vackra ord.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP