Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badar i stillhetens hav

Tystnaden vilade omkring mig
vandrade in i djupet av min själ
och lät mig smaka dess lugn..

Söker mig till stillhetens plats
min själ trängtar och längtar
i en värld full av stress och puls

Livets dagar rinner snabbt förbi
jordiska måsten tar aldrig slut
min själ söker vila bortom allt..

Varför så mycket jagande på jord
livet handlar om så mycket mer
sök tystnadens plats och lyssna..

Ande själ och kropp behöver tid
att hela rena bada i stillhetens hav
hämta kraft för att orka vandra vidare..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-22 10:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar text...får mej att längta efter lugnet och stillheten...
2014-03-26

  Mona Nordkvist VIP
Håller fullständigt med!
2014-03-22

  WyS VIP
Tack....känner likadant.
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP