Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSTEN ATT GÅ VIDARE

Jag må vara ung

men jag vet

att livet inte alltid går min väg

panik, ångest, svek

massa känslor

men det är då jag förstår

jag behöver tid

bara en stund

som är min

för att hitta mig själv

släppa taget

från det förflutna

gå vidare

för att bli hel

igen.




Fri vers av Cissyh
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-22 10:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om livets verklighet. Bravo!
2014-03-31

  Minkki VIP
en klok text och välformulerad :)
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Cissyh