Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man inte vågar ta risken att vara lycklig

Jag övertalade mig själv
att det är okej att ge upp.
Ta inte risker.
Ingen drama,
Det är inte rätt tidpunkt just nu.
Men mina skäl är inga skäl,
bara ursäkter.
Det enda jag gör
är att jag gömmer mig från sanningen.
Och sanningen är att...
Jag är rädd.
Jag är rädd att om jag låter mig själv
vara lycklig för bara en kort stund,
kommer världen att krascha,
och
jag vet inte
om jag kan överleva det
igen.




Fri vers av Cissyh
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-04 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissyh