Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sudda bort det förflutna

Jag kunde inte ha mer fel.
Jag trodde jag kunde le och ta mig igenom det.
Låtsas att allt kommer bli bra.
Jag hade en plan.
Jag ville förändra den jag var.
Skapa ett nytt liv som någon annan.
Någon utan ett förflutet.
Utan smärta.
Någon levande.
Men det är inte så enkelt.
Allt det hemska finns kvar.
Det förföljer än.
Man kan inte fly från de.
Även hur mycket man än vill.
Allt man kan göra är att förbereda sig
för det goda.
Så när det kommer,
kan man ta emot det,
för man behöver det.
Jag behöver det




Fri vers av Cissyh
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-04 22:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Din text berör mitt inre!
Man kan inte fly från det förflutna, man måste lära sig att leva med det.
Mörkret försvinner efter hand, ljuset återkommer och livet blir lättare.
Min erfarenhet.
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Cissyh