Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en regnbåge

Du är vacker
När du visar dig är det bra igen
Du har en skatt
Du är betydelsefull

Problemet är att
du är precis som regnbågen

aldrig jordnära.




Fri vers av Cissyh
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-23 15:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
uppe bland molnen, vi alla må bra
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Cissyh