Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär & vägar som måste skiljas

Att behöva lämna dig
Och förmodligen aldrig se dig nå mer
Gör ont
Så jävla ont

Att älska dig
Att beundra dig
Att avguda dig
Att vara besatt av dig

Ändå behövs våra vägar skiljas
Det känns förfärligt

Jag gråter.
Vi gråter.
Men du gråter inte av samma anledning.

Du gråter när du behöver lämna henne.
Du säger dom orden till henne.
De ord som jag vill höra.

Du älskar henne
Du beundrar henne
Du avgudar henne
Du är besatt av henne

Trots det har hon redan en kille
Och det vet du.

Ni är bara vänner.
Precis som vi.

Fast hon får höra de ord jag vill höra.
Hon blir kramad och gråten över.

Ni gråter.
Jag tittar på.

Ni är bara vänner.
Precis som vi.

Men det är jobbigare att lämna dig
när du har samma känslor som mig,
fast för någon annan.




Fri vers av Cissyh
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-14 01:20



Bookmark and Share


  Connie
Herre gud så bra! Känner igen, det är fruktansvärt!
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Cissyh