Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp och tro kan vara livsviktigt

Det är viktigt att ha hopp och tro
Faktum är att det kan vara livsviktigt
För ibland är det bara det som får en att fortsätta




Fri vers av Cissyh
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-04 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissyh