Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra handlingar sätter saker i rörelser

Våra handlingar sätter saker i rörelser
Ibland blir det rätt
Ibland blir det fel
Men oavsett så måste vi leva med dem
Acceptera dem
Det sägs att det är ett val att acceptera
Men egentligen är det inte det
Om vi inte accepterar så fastnar vi
I något mellanting där mörka röster skriker vad vi än gör
Vi måste acceptera,
eller så blir vi uppätna inifrån




Fri vers av Cissyh
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-03 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissyh