Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket kärlek

Många tror att man inte kan få för mycket kärlek.

Att vi aldrig tröttnar på tryggheten som värmen skänker.

Men när kärlek blir till besatthet förgör den sig själv.

En låga som får näring blir ilsken och skoningslös.

Ett uppslukande hav av lågor.

Och kvar står vi, förvirrade av kyla och hatet.




Fri vers av Cissyh
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-28 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissyh