Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan är inte den starkaste varelsen på jorden

Vi är inte den snabbaste

Kanske inte ens den mest intelligenta.

Den enda fördel vi har
är vår förmåga att samarbeta

Att hjälpa varandra

Vi ser oss själva i varandra
och är programmerade
För medkänsla
För hjältedåd
För kärlek

Det sakerna gör oss starkare,
snabbare och intelligentare

Det är därför vi har överlevt
Det är därför vi ens vill överleva




Fri vers av Cissyh
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-10 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissyh