Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Raseringen av mitt fina fosterland bara fortsätter..


Politikerna bär ansvaret

Våldet ökar för varje dag
snart vågar man ej gå ut
rån har blivit så vanligt
när ska eländet ta slut!!

Liberala styrda politiker
verkar gilla rasera mitt land
kör över allt och alla
medan det sjunker som timglas sand!

Förstörelsen är fruktansvärd
nu går det väldigt fort
skäms på er politiker
ni bär ansvar för vad ni gjort!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-23 12:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!

Så uppfattar jag också dagsläget.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP