Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näthat

De skrev om mig i Aftonbladet

i förrgår

då satte näthatet igång

igen.


Jag känner mig

Starkare nu
än då




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-22 22:00



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra att du klarade av att vända det onda du utsatts för till att bli en styrka som för dig framåt!
2014-06-12

  Fredric
hat gör känslor starkare... Men är det bra?
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP