Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stund på jorden

och alla dessa ting,
som ett ljus tänt
vid mitt bord
som ger mig värme
och stöd

steg för steg
går jag vidare
år för år
sår för sår

men du

läker

inte mer




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-30 23:23



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
"steg för steg
går jag vidare
år för år
sår för sår"

fina ord tillsammans
att trots allt ta sig an framtiden

Applåder!

2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric