Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pastorn och Sverigekritikern Fred Phelps är nu död, han sa något som var "bra" om Sweden..


Tack för dina sanna ord!

Han drev en lång kampanj
mot det politiskt korrekta Sweden
och var motståndare
till landets kraftiga begränsningar
av yttrandefriheten!
Jag applåderar till hans ord av sanning
doften av instängdhet
vilar tung över lilla plutte-land!
Har själv bott i USA många år
så jag känner av skillnaden...
Kampen för frihet fortsätter
i ett land som bär diktaturanda!





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-23 10:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig.
2014-03-24

  Stefan Höglund
Alla tror att vi lever med sådan fantastisk frihet men sanningen är att det sopas mycket under mattan.
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP