Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grund nr 6 : GatuGrejer

 


på gångvägen en söndagsmorgon ligger:

glaskross
gruskorn
grenkvistar
gummikablar
godisaskar
grävlingsspillning?
magsäck
guldkontanter
gratiskuponger
grönska
cigg
gamla grammofonspår
godiskladd
glasögonskalkar
grenkvistar
grafikkort
gruskorn
konstig grunka
glaskross
cigg
gummifiskar
gratängpaket



och likafullt går vårsolen
så glatt och grant
och gott och väl upp över
varenda ingrediens

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-23 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP