Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.doppelgriff.com/german/


Piano Personality : Vilket Ackord Är Jag?


Samlad Symptombild = fenomen som "jag" blivit i diverse personality quizzes + personlighetstest under de senaste åren... Borträknat de mest idiotiska testen - ett försök att minnas de resultat det kan ha legat något i... eller gör?



ekorre

Werner von Heidenstam

Marsharen

Johnny Depp

Neptunus

paranoia

Schumann

piano

porslinsmålare

Van Gogh

Gonzo

Einstein

Queen of Diamonds = emotional aspect of intellectual center

Saint Germain

The Magician [tarot card]

A Midsummer Night's Dream

älg

Gävle

Italien

gul

Whoopi Goldberg

The Fool on The Hill

Toker = Dopey

Tyrion Lannister

move away from Power

Britanny Pierce

21-åring

Pettson

Skalman

CenterPartiet

Snusmumriken

"Thank God I'm a Country Boy"
by John Denver

almost every girl and guy in Girls

venus-merkurius

"Piano Man"
by Billy Joel

Erik Satie

indie

INFP [Introverted iNtuitive Feeling Perceiver]

INTP [Introverted iNtuitive Thinking Perceiver]

Jean-Paul Sartre

På Spaning Efter Den Tid Som Flytt

Professor Kalkyl

enhörning

torn i schack

Bastian Balthazar Bux

Kung David

granatäpple

Hermione Granger

enneagram-typ 4 : Individualisten
(med 5-vingen mest utpräglad)

UGGLA

enneagram-typ 7 : Entusiasten
(med 6-vingen mest utpräglad)

C3PO

Sergei Prokofiev

Ukraina

Ulysses

Luis Bunuel

njure

rom (drink)

Don Draper

more sex driven than love driven

more love driven than sex driven

borderline

Taxi Driver

Opel Record

Remington Steele

hipster

Florida or Texas

hexagon

Valborg Vinägerflaska

lycopodium

Ravenclaw

Kapten Krok

och alltför många andra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-23 11:44



Bookmark and Share


  Nanna X
haha, du är en testnörd. du svarade dock inte på vilket ackord du var? själv är jag ganska säker på att jag är ett em6
jfr http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1032238

2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP