Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som vågor

Livet styr våra steg
vet aldrig vad som sker
bär på hopp och drömmar
ibland slår in man ler

Kärleken slår ner
plötsligt står den där
det enda som man vet
är att man blivit kär

Ögonblick kommer
ögonblick går
fylld av vackra minnen
även sorgens tår

Livet är som vågor
det går upp och ner
en dag stannar pulsen
då finns man inte mer





mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-06 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP