Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger


Jag vill smeka dig
med mina fingrar
dränkta i olika färger...

röd
för läppar

grönt
för ögon

blå
för håret

lila för
öronen...

Ryggen skulle jag kleta
i alla möjliga färger

jag skulle
dra in mina fingrar djupt
i din hud

jag skulle gräva fram nya färger

allt skulle
blandas

och vi skulle krama
varandra

länge

kyssa

glömma
allt som
ger oss
oro

och

allt som är färglöst
och kallt


jag vill ha värme
sammetsmjuka

kyssar

beröring

varmt

och lent

men ändå hårt

i den rätta


ögonblicket

ta och dansa med mig

I alla världens

färger

vill jag

bada med dig....




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-23 12:04



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Så underbart du målar färger som
dansar på duk
2014-03-23

  Lars Hedlin
Vacker målandes i regnbågens alla färger. Man får lust att ta ett dopp i det härliga ord badet ;)
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino