Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fått nog!!

Jag har fått nog av våldtäkter
jag har fått nog av rån
jag har fått nog av inbrott
och politikers hån!!

Jag har fått nog av överfall
varför görs inte mer?!
polis måste bli tuffare
och det behövs ännu fler!!

Jag har fått nog av våldet
jag har fått nog av strid
jag längtar efter lugnet
efter stillhet och frid!!





mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-07 11:56



Bookmark and Share


  aol
Ja min vän så önskar man. Bra skrivet,
2014-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Håller med!
2014-05-07

  Bibbi VIP
Håller med till fullo!
2014-05-07

  princess in the new world
Jag håller med fullständigt och ar också fått nog. Går inte ens ut själv sent på kvällar utan någon kompis med och är också försiktig var jag går! Idag måste man det för det är en tuff värld med mycket våldtäkter och våld över huvud taget. Och Sverige har tyvärr blivit mycket värre!
2014-05-07

    ej medlem längre
starkt och fint skrivet Mare! Helt rätt.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP