Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min penna tvingar mig att skriva om Sveriges förfall jag lyder bara order..


Lögnen ska bekämpas

Orden om sanningen
måste bara ut
om än obekvämt
får aldrig ta slut..

Lögn ska bekämpas
den lurar folk att tro
att allting är bra
och att Sverige bär ro..

Kyrka stat och media
tjänar lögnens gud
de trampar på orden
av tio Guds bud..

Grunden är kracklerad
ondskan står och ler*
älskar att förgöra
så att Sverige faller ner..

Jag lyssnar ej på lögnen
jag lyssnar annan röst
den leder mig i livet
full av hopp och tröst!





mare















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-24 11:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag lyssnar ej heller på lögnen.
2014-03-24

  Marianne Räf
Jättefint, Mare! Din dikt tog tag i
hela mig.. Tycker du skriver bra!
M.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP