Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuvar finns överallt

Korruptionen är på uppgång
i lilla plutte-land
politiker snor åt sig
massa pengar i sin hand
lägger sen i fickan
köper saker lever bra
är inte alls förvånad
utan vad var det jag sa!




mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-24 21:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP