Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag flyger själen fri

Liten blir stor
stor blir gammal
åren sätter spår
en dag lämnar
själen jord
äkta frihet får




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-06 12:13



Bookmark and Share


  LindaBirgitta
Hopp och förtröstan...
2014-04-08

  ResenärGenomLivet VIP
"äkta frihet"...den är bara bäst...
2014-04-07

  Bibbi VIP
Längtar till den dagen.
2014-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra text. Underbar avslutning.
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP