Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige ligger tvåa i världen

Våldtäktsstatistiken visar på
att Sverige ligger tvåa i världen!
vad hände med Sverige?!?!
trygga landet är borta för länge sen
in väller kriminella lyckosökare
för SANNINGEN är så solklar
innan den snabbuppgående folkmängden
var Sverige ett mycket mer fridfullt land
det var trevligare att bo och leva här
nu är det "laglöst" med mycket farliga personer
som tar över mer och mer och mer..
varför görs inget för att stoppa vansinnet!
politikerna driver Sverige ner i mörka grav
för att slutligen begrava det helt
det är bara en tidsfråga innan det sker
bidragen vi ger ut innehåller ENORMA summor!
de som bekostar detta är skattebetalarna
och de håller på att gå under av sina arbetsbördor!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-27 11:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP