Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I oändlighetens rum

Ibland känns det som jag skulle vilja
dra mig tillbaka från världens stress
leva någonstans i naturens stora palats
få vandra omkring i det oändliga rummet
lyssna livets olika toner som spelar där
låta själen bli smekt och stärkt av dess nyans
skapelsen är Guds gåva till oss människor
där bor läkedom för en stressad söndrad själ
där får tankarna vila och flyga högt bland trädens toppar
det porlande vattnets melodi som inspirerar till liv
så under tiden jag bär på min efterlängtade dröm
fångar jag in mina underbara stunder
då jag vandrar eller sitter i oändlighetens rum





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-28 12:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2014-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra. ibland måste man dra sig tillbaka i lugn och ro och ladda batterierna.
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP