Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navigerar genom livet

Bibeln är mitt stora stöd
navigerar genom allt
mycket finns jag ej förstår
men vill vara ljus och salt
löften står som ger mig hopp
och massor av kärleksord
de behövs i världens strid
till människor på jord!




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-06 12:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, bibeln är vår kompass.
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP