Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är konst


jag vill måla av dig korrekt i ett porträtt
varenda vinkel, varenda del, helt rätt
så att jag alltid kan få beundra din vackra ryggtavla och nyckelben
allt du är,
allt jag älskar att se




Bunden vers av juliamaria
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-27 16:54



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
fiiiiiiiiiiin <3
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria