Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabelhaiku

.

Myror i marsljus

valt sin rutt på min köksbänk

traditionsenligt




Prosa (Fabel/Saga) av Madeleine Richter
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-27 23:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JApp såg flera stycken igår...de börjar at smala och fixa ;)
2014-03-28

  Solitaire VIP
Redan? Är de redan i farten?
Maj brukar ju vara starten
För den årliga traditionen:
Svartmyrinvasionen
Myrr, kanel, feromoner i en strut
Är onödigt, för i juni går de ut

2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter