Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

turbulens

känner mig
tom
i stadens gråa
glans
men samtidigt
full
av
liv
när det gråa speglar sig i
den blanka älven
efter solen har gått ner
när mörkret har ersatt stadens
ljus
och de enda ljuskällorna är
tecken på

liv




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-28 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon