Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar äventyr och frihet

Pennan älskar äventyr och frihet
gillar flyga genom himlavalven
över vidsträckta oändliga hav
seglandes i stillhetens vatten
förd till en hamn av tystnad
vandra omkring på obebodd ö
bortom tid och rum..




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-24 10:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så går min penna också.
2014-04-27

  Alicia Stenfors
Vackert sagd
2014-04-24

  Dito VIP
va det känns härligt att läsa.så känns det
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP