Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt eget regnväder

vem Är jag?
vad Gör jag här?
vem Var jag?
och Varför?
Jag har tappar mig själv.

Plötsligt träffar något mig hårt i ansiktet.

Ett ord, fyllt av förakt och hat.

Massor av ord börjar haglar över mig.

Jag duckar, kryper ihop och försöker skydda mig från alla dessa ord.

Tills
Jag hör att det är mina ord som slår mig.

Det är min egen röst som haglar över mig.

Det är mitt eget regnväder som förstör mig.




Fri vers av Cissyh
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-28 18:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
klar och enkel är din text om det svåra ämnet självkännedom. Bravo
2014-03-29

  Drömfångare
Wow, träffsäkert och med igenkänningsfaktor.
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Cissyh