Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Lev livet

Lev livet som du vill
Finnas till
Inte bara stå still
Se och le
Utav hjärtat ge
Vänskap viktigt
Riktigt
Se ut utan slut
Låta tanken flöda
Känslan göda
Kämpa på
Försöka mål nå
Tvekan bemästra
Rädslan bortföra
Glädje välkomna
Låt inget förstöra
Likgiltighet somna
Kärlek befästa




Bunden vers av EvaL
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-29 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL