Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strö frön av peace!

Strö rosor medan livets puls slår
visa i handling inte bara i ord..
strö frön av peace där du går fram
låt inte våld och hat guida dina steg
säg nej till ondskans förstörelser
säg ja till kärlekens vackra liv!
bär visdomens ord runt din hals
och sluta aldrig stå upp för frihet!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-29 11:57



Bookmark and Share


    Anna Sefyrin Höijer
Håller med Bibbi, Amen sister! Grymt bra formulerat! Skicka till ambassader, generaler, FN, NATO, kungar, presidenter och ministrar världen över! Gillar!
2014-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra uppmaning!
2014-03-29

  Bibbi VIP
Amen!
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP