Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets ängel

Låt mig skydda dig om natten
jag är ljuset runt din bädd
mina vingar håller om dig
var ej ängslig var ej rädd




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-02 21:34



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Helt underbart skrivet!
2014-10-12

  aol
Underbart tryggt ömsint vackert skaldat,
2014-09-13

  Alicia Stenfors
Tack, jag behöver dig.
2014-04-03

  Bibbi VIP
Gott att ha det så.
2014-04-03

  LindaBirgitta
Vackra, trygga ord.
2014-04-03

  ULJO
Underbart vacker poesi det där
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP