Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom stjärnors hav

Bortom stjärnors hav
strålar evigt ljus
glädjekör vill sjunga
då jag anländer Guds hus
toner kommer fylla
himmelens gyllene sal
änglarna vill dansa
och hålla välkomsttal:
välkommen hem Mare
du har seglat i hamn
äntligen får du vila
ut i Skaparens famn




mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-02 12:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Snart så...mycket fint...
2014-04-02

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2014-04-02

  Ponkla
Mycket fint!
2014-04-02

  SellwiN VIP
Underbart skrivet, helt i min smak!
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP