Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart åker bikinin på

Snart lyser naturen i härlig färg
snart lyser livet i grönt
längtar till dagar av sol och bad
få vila och ha det skönt

Bikinin den ligger och väntar på mig
drömmer om vågor mot land
bli smekt av värme över min hud
gå barfota på dess strand..




mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-04 10:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fin längtansbeskrivning.
2014-04-04

    Balans
såå skönt

svalka sig i det härliga blå!!!
2014-04-04

  Rozsi.kovacs

En varm o solig längtan om sommar
o hav fint
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP