Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmmmmm



Jag drömmer mig bort
till din famn
då jag har det svårt
då jag har det fint
jag vill dela med dig
min fina prins
all glädje
alla tårar

jag stänger ögon
och tänker
hur dina fingrar skulle sudda mina tårar
jag drömmer om dina kyssar
som ger mig leende
jag vill bara vakna en natt i dina händer
trygg
varm
nöjd
jag ler då jag tänker på
allt vad vi kunde hitta på
mmmm...
det hade varit så...

mmmm...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 270 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-30 21:49



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En fin text där passionen och längtan
flödar och långt ifrån kärleken dödar
bravo
2014-04-03

  Amanda Lantz
Härligt fängslande och passionerad text. Jättefin!
2014-04-03

  Lars Hedlin
Mjuk och passionerat i en lockande längtande ton mmmmmmmm
2014-03-31

    ej medlem längre
Mmm så härlig dikt...:)
2014-03-30

    ej medlem längre
En mjuk och fin text.
2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino