Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det glöder ur själars rum ur hjärtan strömmar toner av kärlek


Poeter flödar av liv

Poeters ord flödar ur inre rum
ut strömmar livets toner
vemodsymfonins känslo stråkar
spelar sorgens musik
även polkadansens lättfulla
fylld av glädjens harmoni
så hörs kärlekens kraftfulla sång
full av värmestrålande kraft
lyser upp det mörkaste inre
skaparsjälar simmar tillsammans
i respektens stora akvarium..
fri att släppa ut det inneboende
som trycker gör ont skaver smärtar
låta pennan lösgöra knutarnas trassel
till härlig befrielse och lättnad
poeter flödar av olikfärgade själar
poeter flödar av liv och lust





mare












Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-31 13:06



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Ljuvligt skrivet om poesi!

2014-04-01

  Bibbi VIP
Helt suverän.
2014-04-01

  Rozsi.kovacs

Fin hyllning till poesin och dom
bakom skriften
2014-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt formulerat!
2014-03-31

  Stefan Höglund
Så sant härligt att va en del av detta.
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP