Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spegling i vattnet

Du är endast en spegling i vattnet
Så blank, så vacker, så nära
Jag vill sträcka ut min hand, röra vid dig
Men så fort jag rör dig krusas ytan och du försvinner i ett glitter
Utan ett ord
Det är hemskt att se dig försvinna
Höra din röst sakta dö ut
Varje dag
Det är så hemskt att se men inte röra
Att inte få känna men göra det ändå
Det är du som styr mina känslor, jag är dockan i trådarnas ändar
Du får mig att dansa vilt men så fort du försvinner faller jag ihop,
Tom, vid liv men död inuti.




Fri vers av Katastroferna
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-03-23 18:47



Bookmark and Share


  FanaticaNr1
*tycka om*
Känsla att vilja komma någon nära men inte få samma reaktion tillbaka av en el. annan anledning, förmedlas jätte fint.. = )
Jätte fint skrivet!
Tro att ett litet stavfelsmonster kanske har varit framme.. "utan et ord" tror det ska vara "ett" : )
Mvh/Petri
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna