Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arga katter

att se sig omkring i markerna
där man en gång föddes
ur morgondagg och humlespott

att inte förstå eller se sambanden
när allt har förändrats men ändå
imiterar allt perfekt

när man orienterar sig i sig själv
träden är borta
damen med hunden är kvar

man ser runtom sig
koskit, tallbarr, skabbräv
bensindunk, traktorkedja -

katter med rivet skinn




Fri vers av MMo
Läst 374 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2014-04-01 10:10



Bookmark and Share


  axveronika
en obarmhärtig framdrift
i dessa vackra små detaljer
2014-12-15

  Margareta Wersäll
En mycket uttrycksfull dikt om ständigt förändring och om ett och annat man känner igen!
2014-04-05

  -----
Jag gillar den väldigt mycket! Sitter med en snäll katt i knät precis just nu :)
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo