Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självklart ska man gå utanför, det är ju där frihetsluften bor..


Gå inte utanför ram och mall

Passa dig för att skriva
ord som kan störa..
och passa dig för att i
livets stora gryta röra..
då kommer attacker
eller så tystas du ner..
skriv inte vad du tycker
eller vad pennan ser..




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-04 12:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Den allmänna attityden.
2014-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Man kan inte vara alla till lags.
Frihetsluften har sitt pris.
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP