Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säger att du finns.....

De säger att du vill mig väl
Varför? Du finns ju inte!

De säger att du vill göra mig lycklig
Varför? Du finns ju inte!

De säger att du älskar mig
Varför? Du finns ju inte!

De säger att du tar hand om mig
Varför? Du finns ju inte!

De säger att du alltid ser mig
Varför? Du finns ju inte!

De säger att du bryr dig om mig
Varför? Du finns ju inte!

De säger att du beskyddar mig
Varför? Du finns ju inte!

De säger att du påverkar mig
Varför? Du finns ju inte!

De säger att jag ska följa dig
Varför? Du finns ju inte!

De säger att jag ska lita på dig
Varför? Du finns ju inte!

Jag skriker inte förtvivlat
Min gud, varför har du övergivit mig?

Jag viskar istället tyst
Min gud, jag har övergivit dig!

Varför? Du finns ju inte?




Fri vers (Fri form) av Lotta Nilsson
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-01 20:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text. Bravo.
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Nilsson
Lotta Nilsson

Mina favoriter
Simmerskan